صدیقی: یکی از ابعاد مظلومیت شهید بهشتی این است که هنوز شخصیت او شناخته نشده است

خطیب جمعه تهران گفت: شهید بهشتی از ملامت‌ها هراسی به دل راه نداد و دارای ظرفیت عظیم مدیریت جهانی بود ولی دشمنان خواستند این نعمت را از ما بگیرند.

به گزارش مشرق، آیت‌الله کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز عبادی-سیاسی این هفته‌ی تهران که در مصلای امام خمینی(ره) اقامه شد، طی سخنانی اظهار داشت: تقوا دژ و سنگری است که فرد متقی وقتی مشکل نفسانی پیدا می‌کند، به یاد خداوند متعال می‌افتد؛ خداوندی که ما را دوست دارد و نعمات بسیاری عطا فرموده است.

وی افزود: در سوره مبارکه «حمد» از خداوند می‌خواهیم که ما را به صراط مستقیم هدایت کند؛ برای هر حرکتی یک مبدأ، مسیر و مقصد است و قرآن کریم همه امور را در حال حرکت معرفی می‌فرماید. مبدأ خود موجودات و مقصد هم خداوند است و هر کسی و هر چیزی بخواهد کامل بشود باید به مسیر الهی برود ولی هر موجود پویا و بالنده‌ای وقتی به سوی مقصد که خداست حرکت می‌کند باید مسیر مستقیم که راه نزدیک است را برگزیند. اگر کسی می‌خواهد در زندگی به کمال، سعادت و مقصد انسانی برسد باید راه راست را انتخاب کرده و درست فکر و عمل کند؛ این راه خداست.

امام جمعه موقت تهران در ادامه با اشاره به آیات قران کریم، اظهار داشت: حجاب دستور خداوند و قرآن کریم است؛ بانوان محجبه و دارای مباهاتِ ما در این ۴۳ سال گذشته از پیروزی انقلاب، در سنگری که حضرت زهرا(س) برای آنان قرار داده، شهید داده‌اند و برای حفظ آرمان‌های شهدا ایستاده‌اند. این عزیزان حجاب، عفت و متانت خود را حفظ کرده‌اند که مورد رضایت خدا و خشنودکننده شهدای ماست اما بعضی‌ها دچار غفلت شده‌اند و شیاطین به اینان القا می‌کنند و می‌خواهند هویت را تغییر دهند.

صدیقی ادامه داد: رهبری معظم انقلاب در سخنرانی روز ۱۴ خرداد توصیه فرمودند که از تغییر هویت جلوگیری کنید؛ برخی می‌خواهند سبک لباس و زندگی ما را غربی و شیطانی کنند ولی ملت ما با این‌همه شهید با خدا، رسول اکرم(ص)، ولایت، امام زمان(عج) و اسلام بیعت کرده و هرگز خود را در مسیر اطاعت غربی‌ها و شیاطین قرار نخواهند داد.

وی در خطبه دوم عنوان کرد: کسانی که در دام شیاطین قرار گرفته و دوست را دشمن تلقی می‌کنند در اثر بی‌تقوایی است و اگر کسی خداترس بوده و با خدا باشد، خدا به او راه درست را نشان می‌دهد.

امام جمعه موقت تهران ضمن تسلیت سالگرد شهادت آیت‌الله بهشتی و ۷۲ تن از کارگزاران نظام اسلامی، خاطر نشان کرد: آیت‌الله بهشتی نه‌تنها مظلوم زیست و مظلوم به شهادت رسید بلکه یکی از جهات مظلومیت او این بود که شناخته نشد و هنوز هم شناخته نشده است. او نسبت به بنده حق پدری دارد و در دوران طلبگی ما در ابعاد مختلفی ما را راهنمایی می‌کرد.

صدیقی بیان کرد: او یک عنصر تحول‌آفرین بود و اولین تحول را در حوزه علمیه قم کلید زد و طرح مدرسه حقانی از ایشان بود. وی از ملامت‌ها هراسی به دل راه نداد؛ هم‌چنین دارای ظرفیت عظیم مدیریت جهانی بود ولی دشمنان خواستند این نعمت را از ما بگیرند. قبل از شهادت او، شخصیت او را ترور کردند و خواستند او را منزوی کنند اما همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب درباره سردار دل‌ها شهید سلیمانی فرمودند که ترس دشمن از شهید سلیمانی بیش از سردار سلیمانی است، خون شهید بهشتی هم انقلاب را احیا و بیمه کرد.

وی هم‌چنین با بیان اینکه قوه قضائیه نگهبان قانون است، خاطر نشان کرد: کشتی آرام‌بخشی که اجازه نمی‌دهد امواج موجود در جامعه به داخل زندگی مردم برود، قوه قضائیه است و این دستگاه مسئولیت دارد و فعال است. همه‌ی روسای قوه قضائیه رسالت خود را ایفا کرده‌اند و در دو دوره‌ی اخیر دو مسئول قوه که رهبری معظم انقلاب آنان را منصوب کردند، تفاوت‌شان با سایر قوا این بود که از داخل قوه قضائیه بودند و اشراف کافی داشته‌اند.

امام جمعه موقت تهران گفت: رئیس‌جمهور محترم گفتند که من در قوه قضائیه مسلط و مطالبه‌گر بودم و اگر رئیس‌جمهور بشوم دیگران از من مطالبه می‌کنند ولی اگر بخواهیم ریشه فساد را بزنیم باید ببینیم از کجا ناشی می‌شود و نگذاریم به‌وجود بیاید تا قوه قضائیه با آن برخورد کند و ایشان با این انگیزه پرچم دستگاه اجرایی را در دست گرفتند. طی این ده سال گذشته که بنده در سنگر نماز جمعه در جمع شما مومنین توفیق حضور دارم، شما ندیدید که از کسی تعریفی کنم ولی من رئیس فعلی قوه قضائیه را از ۵۰ سال قبل می‌شناسم و شناخت دارم و او شخصیتی معتقد، مصمم، انقلابی، با عزم، بی‌حاشیه و ولایتمدار است. انسجام و همدلی قوا می‌تواند ما را به اهداف نزدیک کند.

صدیقی در ادامه سخنان خود بیان کرد: مردم توقع دارند که وقتی به دستگاه قضایی وارد می‌شوند، احساس امنیت کنند و قضات باید به دستورات دینی عمل کرده و به مراجعین احترام بگذارند. قضات نباید خودشان را تافته‌ی جدابافته از مردم بدانند.

وی گفت: در میان قضات علاوه بر قانوندانی و قانونمداری، عدالت به‌معنای واقعی کلمه که انجام فرایض و پرهیز از محرمان است باید وجود داشته باشد؛ قاضی باید عادل یعنی باید خداترس باشد. البته قضات شریف فراوان هستند و من با این افراد سروکار داشتم ولی علاوه بر آن، الگوی ما پیامبر اکرم(ص) است و باید تواضع، اخلاق، احترام و حفظ کرامت این مردم رعایت شود چراکه هرچه داریم از این مردم و شهداست.

امام جمعه موقت تهران هم‌چنین در ادامه سخنان خود، حادثه دلخراش زلزله افغانستان را تسلیت گفته و اظهار داشت: کمک‌های جمهوری اسلامی با دستور رئیس‌جمهور ارسال شده و مردم ما در کمک‌های مومنانه همیشه شاخص بودند و در این امر هم ان‌شاالله کمک خواهند کرد.

امام جمعه موقت تهران در پایان نیز با اشاره به فصل گرما، عنوان کرد: در فصل تابستان هستیم و مسئله آب جزو مسائل مشکل‌آفرین کشور است و مومنین به دستور اسلام در مصرف آب و برق صرفه‌جویی داشته باشند تا با مشکل روبرو نشویم.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • SE ۱۶:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۳
    0 1
    دکتر احمدینژاد مدیریت جهانی داشت(طوفان خنده)
  • کاوه IR ۱۷:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۳
    0 3
    حجت الاسلام صدیقی بیش از حد لزوم فعالیت م کنند و کار می کنند. اجازه بدهند بقیه روحانیون برجسته کشور هم اظهار نظر کنند. ایشان مرد شریف و صادقی هستند اما تجربه نشان داده که ساده انگار هستند.
  • IR ۱۹:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۳
    3 0
    عزیزمن بخاطر چشم وابرو که باشهیدبهشتی حمله نکردند بخاطرعقایدش هم نبود چون بادزدها واشرافی گرها ویاغیان ومنافقین درافتاد ورسوایشان باشفافیت کرد
  • IR ۲۱:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۳
    1 0
    جانا سخن از زبان ما میگویی !؟ قاضی اگه این کار رو بکنه و خودش رو تافته جدابافته بداند میگیم قاضی است و مقامش بالاست ، دل مان از این بدرد اومده که مسئول دفتر شعبه قضایی نشسته پشت میز دیگه هیچکس رو نمی‌شناسه
  • IR ۱۰:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۴
    0 0
    پس تو که با هاش کار کردی و تا الان چرا نشناختی و کی باید بشناسی و شکم ما نان خشک را می شناسد که به برکت مدیران انهم ....

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس